Trauma Research Center, Kashan University of Medical Sciences, Kashan, Iran

اخبار مرکز تحقیقات تروما

همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک در دانشگاه برگزار شد

همایش بانوان فرهنگ یار ترافیک به منظور پیشگیری از سوانح و حوادث ترافیکی و استفاده از توانمندی های سازمانی در ایجاد فرهنک مناسب ترافیکی از طریق آموزش سفیران سلامت در جامعه، به همت معاونت بهداشتی، مرکز تحقیقات تروما دانشگاه و پلیس راهنمایی و رانندگی فرماندهی انتظامی شهرستان کاشان سه شنبه 11/29/ 98 در سالن آمفی تئاتر دانشگاه برگزار شد.

به گزارش وب دا، دکتر مروجی  رئیس دانشگاه در این همایش گفت: سوانح و حوادث به ویژه حوادث ترافیکی در ایران، از اصلی ترین عوامل مرگ و ناتوانی در ایران محسوب می‌شوند.

وی افزود: بر اساس آخرین شواهد موجود، بیشترین سالهای از دست رفته عمر به دلیل حوادث اتفاق می افتد و از آن جائی که بیشتر مرگ های ناشی از سوانح و حوادث در سنین پائین رخ می دهند، بار اجتماعی و اقتصادی قابل توجهی به جامعه تحمیل می کند.

دکتر مروجی تصریح کرد: وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی به عنوان متولی سلامت جامعه، وظیفه پیشگیری از مرگ و ناتوانی ناشی از سوانح و حوادث را به عهده دارد. با این وجود بخش قابل توجهی از مداخلات موثر بر کاهش بروز و حوادث و عواقب ناشی از آنها در خارج از حیطه اختیار و مسئولیت وزارت بهداشت می باشد.

رئیس دانشگاه در ادامه گفت: نظام سلامت، سازمانهای دولتی، خصوصی، مردم نهاد و جامعه مدنی، ذینفعان کلیدی برنامه های پیشگیری از سوانح و حوادث محسوب می‌شوند و هماهنگی بین بخشی، بین ساختارهای فوق نقش موثری در موفقیت این برنامه ها دارد.

فرماندار ویژه کاشان نیز در این همایش گفت: رانندگی نشان‌دهنده فرهنگ هر کشور است که در این شهرستان این ضعف به عنوان یک نگرانی مطرح است.

وی افزود: امیدواریم این امر در شهرستان فرهنگ‌سازی ‌شود و نتیجه‌ آن را به صورت مستقیم در سلامت و امنیت خانواده‌ها شاهد باشیم.

فرماندار ویژه کاشان با تاکید بر اهمیت بالای خودمدیریتی در راستای سلامت فردی و خانوادگی تاکید کرد: بانوان که با نقش‌های مختلف نیمی از جمعیت جامعه را تشکیل می‌دهند، می‌توانند این نکته مهم را به پدران، همسران و فرزندان خود منتقل کنند که نظارت آنها از هر ابلاغ قانون و سخنرانی مهم‌تر و اثرگذارتر است.

وی ادامه داد نقش آموزش همواره مهم بوده است و امیدواریم در سایه آموزش و اجرای قانون، شهری امن داشته و دیگر صحنه‌های دلخراش جان‌باختن هموطنان را شاهد نباشیم.

سرهنگ محمدی رئیس پلیس راهور استان نیز در این مراسم یادآور شد: وظیفه اصلی فرهنگ یاران ترافیک در شهرستان انتقال آموزشها به جامعه و کمک به پلیس در ایجاد فرهنگ ترافیک مناسب در جامعه و کاهش سوانح و حوادث جاده ای است.

ساعت : 10:18 -  روز  : سه شنبه  - 6 /  12 / 1398 /  شماره خبر : 30 / تعداد نمايش :123

درج نظر بينندگان خبر :

نام: