امروز : 25 مهر 1403
  • 1403/07/16 - 09:08
  • /ZBnT

برگزاری جلسه در راستای اجرایی کردن پروژه کاشان، شهر ایمن ترافیکی

در راستای اجرایی کردن پروژه کاشان شهر ایمن ترافیکی جلسه ای در روز شنبه مورخ 1403/7/14 با حضور مسئول و مدیر اجرایی پروژه و معاون محترم بهداشتی و مسئولین کمیته ها ی این پروژه در مرکز تحقیقات تروما برگزار شد.

هدف از برگزاری جلسه تبیین همکاری معاونت بهداشتی دانشگاه به عنوان یکی از سازمانهای مؤثر در اجرای این پروژه بود.

در ابتدا دکتر صحت اظهار داشت:

آمار رو به گسترش سوانح ترافیکی در کشور علی رغم روند نزولی آن در کشورهای توسعه یافته نشان دهنده این است که با برنامه ریزی درست و اقدامات مؤثر می توان این آمار را کاهش داد.ماهیت کاشان شهر ایمن ترافیکی بر اساس مشارکت مردمی است و حوزه معاونت بهداشتی جزو نهادهایی در منطقه است که بیشترین ارتباط با افراد جامعه و سلامت مردم منطقه دارد.

در ادامه دکتر مهدی دلاوری با بیان اینکه سوانح و حوادث ترافیکی یکی از مهمترین چالش های امروزی و عامل اصلی مرگ و میر وناتوانی در بسیاری از کشورها است، افزود: مهمترین هدف از فرهنگ سازی مستمر،کاهش تلفات جانی و مالی ناشی از سوانح ترافیکی است و با کاهش این حوادث، می توان به بهبود کیفیت زندگی افراد و کاهش بار مالی ناشی از درمان و جبران خسارت کمک کرد.

معاون بهداشت دانشگاه علوم پزشکی کاشان یکی از دلایل اصلی بالا بودن تخلفات رانندگی و تصادفات در کشور را فرهنگ ترافیک دانست وگفت: اصلاح فرهنگ ترافیک و کاهش رفتارهای رانندگی پرخطر رانندگان و کاربران راه ها،گام بزرگی در عرصه مدیریت حوادث ترافیکی است.

او برنامه جامعه ایمن را یکی از الگوهای سازمان بهداشت جهانی برای کنترل و پیشگیری از حوادث برشمرد که بر همکاری های بین بخشی، مشارکت مردم و مسئولان محلی متکی است.

در ادامه این جلسه راهکارهای اجرای برنامه جامعه ایمن در کنار پروژه کاشان شهر ایمن ترافیکی بررسی شد و مقرر شد اجرای این دو پروژه در جهت ارتقای سطح ایمنی و کاهش سوانح در منطقه در دستور کار همه بخش های معاونت بهداشتی قرار گیرد.

• گروه خبری : مرکز تحقیقات تروما,اخبار مرکز تحقیقات تروما,یافته های جدید مرکز
فهیمه سربندی-تروما